Обосновани Футболни Прогнози

Реал Мадрид - Алавес

14 Май 2024 - 22:30
Реал Мадрид
Алавес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
5 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между съставите на Реал Мадрид и Алавес от 36-ия кръг на шампионата в Примера Дивисион на Испания.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Реал Мадрид

Домакините от Реал Мадрид се намират на първа позиция в класирането с 90 точки, записани след 28 победи, 6 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 35 срещи имат положителна голова разлика 78-22. На своя стадион Сантяго Бернабеу отборът на Реал Мадрид има 17 срещи до момента, в които има 15 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 43-9.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион отборът на Кралският клуб е записал само победи и показват, че се намират отлична форма, като са вкарали в мрежата на своите противници 14 гола и са допуснали 2 попадения от играчите на своите съперници.

Алавес

Отборът на гостите от Алавес е на 11-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 42 точки, след 11 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи е вкарал 34 попадения във вратата на съперниците си и е получил 40 гола в своята мрежа. При визитите си съставът има 17 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 12-21.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Алавес има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

Реал Мадрид - Алавес - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Реал Мадрид има записани 4 успеха, а отбора на Алавес е постигнал една победа, при общо голово съотношение 13-4. В предишните 2 срещи у дома с Алавес, футболистите на Реал Мадрид са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Реал Мадрид е в серия от 6 поредни победи в първенството, а у дома е в серия от 4 последователни успеха.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния кръг в Испания, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.